Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi ne legyen az elhatározásban?

2010.04.23

 

Kép

Mi ne legyen az elhatározásban?

Semmi olyan, ami gátolná a megvalósulást! Tehát, hagyd a régi berögzüléseket, félelmeket. Félelmeket attól, mi nem lesz neked…Attól úgy sem jutnál előrébb. Hagyd a régi beidegződéseket a cselekedeteidben is. Ha az eddigi életed során tapasztalt „bevált” módszerek nem segítettek, találj ki valami újat.

Ha eddig csak Interneten keresztül kerestél munkát, most hívd fel az összes ismerősödet, vegyél egy csomó napilapot, keress tanácsadó cégeket. Vagy: ha eddig mindenhova kifestetlenül, nadrágban jártál, most húzz magadra néha egy-egy divatos szoknyát, ruhát, és fesd ki magad kicsit. Vagy: ha eddig csak a nős férfiakkal álltál szóba, akkor próbálj a nőtlenekkel és elváltakkal is beszélgetni. Vagy: ha az utóbbi időben csak húst ettél, most fogyassz egy kis édességet is. stb… Még véletlenül se gondolj arra, hogy nem fog sikerülni a terved, nem jön el a vágyad fizikai formában is. Nem kell beszámolni mindenkinek a tervedről, az elhatározásodról. A legjobban te tudod, mit akarsz, amíg nem teszel egy lépést sem, nem változtatsz semmin sem, kár fűnek-fának beszélni róla. Ebbe a közeli hozzátartozók is beletartoznak, sőt a barátok, barátnők is. Legtöbbször ők azok, akik elvehetik a kedvedet – hiszen hozzájuk állsz érzelmileg a legközelebb. Anyád lehet, hogy azt mondja majd: - Egy újabb hülyeség, kisfiam!. A barátod pedig: - Na, majd meglátom, képes vagy-e rá?!. Ezzel már el is kezdték a programozásodat – lefelé, negatív irányba. Vegyél magadon erőt, és ha tényleg szeretnél valamit, megvan, hogy mit, sőt részletesen kidolgoztad, legalábbis most azt gondolod, és el is határoztad magad, akkor merj lépni egyedül. Előre. Emeld fel a másik lábadat, légy önmagad. Egy kicsit más, egy kicsit másképp, mint eddig, de önmagad. Biztosan képes leszel rá. A születéskor kaptunk egy csomó energiát – magunknak. Nos, ne bízd anyádra, a barátokra, az ismerősökre, a lépcsőházi szomszédokra az energiáid elharácsolását, hiszen, amit kaptál, az a tiéd. Élj vele.     
 

Kép

Összefoglalva:
Ne programozd magad negatív irányba, de azt sem hagyd, hogy mások ezt tegyék. Légy önmagad, ne a félelmekre, az eddigi sikertelenségeidre figyelj, ne a régi nótát fújd, változtass, és légy önmagad. Tudom, ez kicsit furcsán hangzik, de válaszd le magad azoktól a személyektől, akik eddig csak lehúztak. Gondold végig: kik azok körülötted, akik bármit is szólj, bármiről is mesélj, vagy végig sem hallgatnak, vagy lehurrognak, esetleg tutira tudnak az ötleted helyett egy jobbat. Köszönd meg nekik, és javasold, tegyék meg ők, amit szeretnének, hiszen neked is vannak még ötleteid az életeddel kapcsolatban. Könnyű leírni, de mondom, ne félj. Dobd el ezt az érzést magadtól jó messzire. Most sem túl jó – valószínű -, ha változtatni szeretnél, akkor mitől rettegsz? Talán, hogy valami még is csak jól sül el az életedben? Tehát ne félj.
 
ÖRÜLJ, HOGY ELJUTOTTÁL A VÁLTOZTANI AKAROK ÁLLAPOTÁBA
AZ ELHATÁROZÁSBA
ÖRÜLJ MAGADNAK, HOGY ÉLSZ
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Blood Apply pressure on Readings Explained

(Aopiseeimperly, 2018.10.11 22:24)

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-feminin-france/

Blood pressure - If you prerequisite recognize more

(Aopiseeimperly, 2018.09.27 13:36)

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-du-cialis-sur-le-net/

Drávaszabolcs

(Gölöncsér Mária, 2010.05.10 15:02)

Csodálatos élni.
Bármire képes vagyok, bármit elérhetek.
Jó érezni a fényt, a napsütést, látni a fák virágzását. Egészséges vagyok, erős vagyok, nincs miért aggódjak.
-- én ezekkel a szavakkal szoktam erősíteni önmagamat.